Lin - Loft Lifestyle Salon
8947
page-template-default,page,page-id-8947,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Plan een afspraak met Lin
(di, do, vrij en za)
Bel 035 698 45 45
Of gebruik onze afspraakplanner

Lin, Stylist

Je favoriete beauty producten?

1 Nutriplenish Conditioner – light

2 Volumizing tonic

3 Shampowder

 

Wat voor kapper ben je?

Een beginnende creatieve stylist met sterke focus op kwaliteit

Ik houd de veranderingen op modegebied goed in de gaten. Niet alleen op haargebied maar ook wat make-up betreft. Deze twee zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Je ziet mij ook regelmatig een touch-up geven tijdens een haarbehandeling met als doel voor de klant: de beste versie van jezelf.

 

 

Je favoriete stijl?

Ik hou van classy-chic. De stijl die je zelf prefereert, kun je vanzelfsprekend het beste toepassen bij je klanten. Natuurlijk staat mijn stijl niet vast en zal in de loop van de jaren kunnen veranderen, net zoals mode. Alles mag en kan zolang het maar je persoonlijkheid ondersteunt en classy is.

 

 

Waarom Loft?

Ik heb net zoals Fenna een half jaar geleden het talentenprogramma gevolgd bij de kappersacademie en vervolgens ben ik gekoppeld aan Loft lifestyle salon.

Er is veel kennis aanwezig bij Loft niet alleen wat betreft trainingen maar ook een aantal van mijn collega’s werken hier al 12 jaar en hebben veel ervaring die ze graag met je delen. Training en uren maken is een must om als kapper goed te worden en te blijven. Goed worden in mijn vak is mijn drive.