Marleen - Loft Lifestyle Salon
7053
page-template-default,page,page-id-7053,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551
Marleen

Plan een afspraak met Marleen
(ma, woe vast; do of za om de week)
Bel 035 698 45 45
Of gebruik onze afspraakplanner

Marleen, Senior Stylist, Educator & Visagist

Je favoriete beauty producten?

1. Aveda Botanical Repair Leave-In Conditioner
2. Inner Light Tinted Moisturizer
3. RevitaLash Volumizing Mascara

Je favoriete stijl?

Elegant, sexy en stoer. Voor onze klanten kijk ik naar wat bij iemand past, wat iemands mooie kanten naar voren haalt. Voor mannen creëer ik graag kapsels die je op verschillende manieren kunt dragen; netter en verzorgd voor werkdagen, casual en stoer voor privé. Een stijl kun je als het goed gedaan is gemakkelijk voor verschillende gelegenheden aanpassen.

Wat voor soort kapper ben jij?

Knippen en visagie zijn mij twee favorieten! Coupes en touch-ups die je zelf makkelijk thuis kunt doen: daar sta ik voor! Om erachter te komen wat bij iemand past vraag ik heel veel door naar wat iemands wens is en of iemand bereid is om te stylen. Kijken naar je gezicht en je features is een passie en ik laat je graag zien wat de mogelijkheden van een Aveda touchup/make-up zijn. Klanten die ik al langer knip, breng ik regelmatig op nieuwe ideeën, bijvoorbeeld door samen foto’s te bekijken in tijdschriften en soms neem ik een afbeelding mee naar de salon wanneer ik speciaal voor iemand iets in mijn hoofd heb.

Waarom Educator bij Loft?

Ik ben al bijna 10 jaar bij Loft Lifestyle Salon en heb zelf ervaren hoe belangrijk training is. Regelmatig uit je comfortzone gaan, zorgt voor groei. Niet alleen vaktechnisch, maar ook persoonlijk. Het zorgt ervoor dat ik op deze inspirerende plek wil blijven!
Daarom vind ik het zo fantastisch dat ik de jarenlange kennis die ik heb opgedaan mag door geven aan mijn collega’s. Nu is het mijn beurt om inspirerend te vertellen over goed luisteren, op-maat gemaakt advies en perfect geknipte coupes en mooie touch-ups.