Acupunctuur Cadeau Voorjaar 2020 - Loft Lifestyle Salon
8175
post-template-default,single,single-post,postid-8175,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-1.0.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.2.0,vc_responsive

Acupunctuur Cadeau Voorjaar 2020

Loft wil je graag een mooi en gezond cadeau geven.
Zoals je ongetwijfeld weet ben ik heel gepassioneerd over mijn vak. Maar misschien twijfel jij nog of acupunctuur iets kan betekenen voor je. Daarom wil ik je dit graag laten ervaren. Je krijgt een behandeling van ons cadeau!

Pay it forward!
Omdat het zo leuk is om iemand een cadeau te geven, wil ik het ook voor jou mogelijk maken om een behandeling cadeau te geven aan iemand waarvan jij vindt dat hij of zij het verdient.

Waarom doen we dit?
Er is nu ruimte in onze agenda om een actie als deze te kunnen doen. We willen gewoon graag zo veel mogelijk mensen blij maken! Dat doen we in de salon met mooi haar, en nu ook met acupunctuur om je gezondheid te helpen verbeteren. Het hoort nu eenmaal allemaal bij elkaar. Zo binnen, zo buiten.

Dankjewel voor je vertrouwen!
Het voelt voor mij heel speciaal wanneer iemand voor het eerst komt voor een acupunctuurbehandeling. En helemaal bijzonder is het als diegene komt op aanraden van een cliënt. Bij voorbaat wil ik je daarom bedanken voor de moeite die je wilt nemen om iemand naar me door te sturen, en dankjewel voor je vertrouwen. Ik ga er voor zorgen dat hij of zij zich welkom voelt bij ons en een fijne ervaring heeft. En dat geldt natuurlijk ook voor jou!

Hoe werkt dit voorjaarscadeau?

  1. Wie in jouw omgeving is nog geen klant van Loft, en gun jij een acupunctuurbehandeling?
  2. Nodig hem of haar uit om een afspraak te maken, de behandeling van 45 minuten ter waarde van €55 krijgt hij of zij van ons cadeau.
  3. Dit doe je door hem of haar deze pagina door te sturen.
  4. Via deze link kan hij/zij de behandeling online* boeken. Scroll naar beneden in het menu en selecteer daar: “Acupunctuur Cadeau Voorjaar 2020”.
    *Als notitie bij de boeking vermeldt hij of zij  jouw naam, zodat we weten dat de behandeling jouw cadeau is. (alleen een boeking met vermelding van jouw naam wordt geaccepteerd)
  5. Zodra je vriend(in) of familielid bij ons is geweest voor de behandeling bel ik jou. Dan boeken we direct jouw afspraak in.
  6. Jij krijgt jouw acupunctuurbehandeling van 45 minuten natuurlijk ook van ons cadeau.
  7. De afspraken boeken we in maart en april, zolang er plaats beschikbaar is. Daarom wil ik je aanraden om niet al te lang te wachten.

 

Wacht niet te lang!
Ik kijk uit naar je komst, en heb er zin in om je te laten voelen hoe bijzonder Chinese Geneeskunde is.

Liefs, Nathalie

 

Geen reactie's

Geef een reactie