Acupunctuur Nicole - Loft Lifestyle Salon
9206
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-9206,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Acupunctuur Nicole @ Loft

Aandacht en ruimte voor jou!

 

Ik ben Nicole Vooijs en mijn acupunctuurpraktijk vind je bij Loft.

 

Ik vind het belangrijk om een veilige en vertrouwde omgeving te creëren, waar aandacht is voor jouw unieke situatie en waarin jouw kracht de ruimte kan krijgen.

 

Zelf kwam ik voor het eerst in aanraking met acupunctuur toen ik last had van aanhoudende spannings- en pijnklachten. Ik was zo onder de indruk van wat het met mij deed! De fascinatie voor deze natuurlijke geneeswijze en kracht van het zelfherstellende vermogen van het lichaam hebben mij niet meer losgelaten.

 

De afgelopen jaren heb ik mij met name verdiept in acupunctuur voor vrouwenklachten. Je kunt ook voor andere uiteenlopende klachten bij mij terecht. Neem een kijkje op mijn website.

 

Ik ben benieuwd naar jou!

Contactgegevens

 

Website: www.acupunctuurnicole.nl

 

Op donderdag en vrijdag ben ik bij Loft te vinden.

 

Wil je liever persoonlijk contact? Bel me op 06  11 49 64 77 en ik sta je graag te woord om een afspraak te maken of vragen te beantwoorden.