ons team - Loft Lifestyle Salon
6936
page-template-default,page,page-id-6936,theme-bridge,bridge-core-1.0.4,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Ontmoet ons team

 

Ons team van ervaren stylisten en acupuncturisten staat voor je klaar

Senior stylist,
mede eigenaresse Loft

Cecile is opgegroeid in de beautywereld. Zij gaf haarshows en trainingen voor diverse cosmeticamerken en reisde hiervoor naar steden als Berlijn, Milaan, Londen en New York. Bij Aveda was Cecile de drijvende kracht achter de educatie en groei van salons in de Benelux. Cecile knipt en stylet, en is bij Loft eindverantwoordelijk voor de opleiding van het team.

“Naast het trainen van andere kappers blijf ik mezelf vernieuwen door training te volgen bij kappers die me inspireren. Mode is altijd in beweging, er worden nieuwe technieken ontwikkeld, en dat is toepasbaar op de stijl van iedere vrouw of man.”

Acupuncturist,
mede eigenaresse Loft

Sinds de start van Loft heeft Nathalie als kleurspecialist het team aangestuurd. Daarnaast heeft ze de studie Chinese Geneeskunde afgerond en is begonnen met het opbouwen van de acupunctuurpraktijk van Loft. Intussen heeft de salon een sterk team van Aveda kleurspecialisten en heeft Nathalie haar kwasten en folies definitief neergelegd om zich 100% te wijden aan haar passie: acupunctuur. Ze blijft verantwoordelijk voor de communicatie bij Loft.

“Ik ben verliefd geworden op de wijsheid en magie van deze duizenden jaren oude geneeskunde en de verfijndheid van de Acupunctuurnaalden. Een ‘vonkje’ helpen ontsteken voor iemands zelfgenezend vermogen voelt heel speciaal en haalt het beste en meest liefdevolle in me boven.”

Salonmanager,
mede eigenaresse Loft

Mandy komt uit de wereld van finance. 15 Jaar geleden koos zij ervoor om zich bij het team van Aveda Benelux aan te sluiten, en werd verantwoordelijk voor de financiële planning, business development en customer services. Ze raakte bevlogen door het merk, en de mensen die er mee werken. Die bevlogenheid is dan ook de basis van het succes van haar  eigen Aveda Salon: Loft. Mandy is verantwoordelijk voor het algemeen en financieel management van Loft.

“Het is belangrijk voor mij dat onze gasten zich welkom voelen bij ons, zodat ze volop kunnen genieten van hun behandeling en de heerlijke producten.”

Senior Stylist / Visagist

Senior Stylist / Visagist

Senior Stylist / Visagist

Senior Stylist

Senior Stylist / Visagist