Ons team - Loft Lifestyle Salon
6936
page-template-default,page,page-id-6936,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Ontmoet ons team

 

Ons team van ervaren stylisten staat voor je klaar

Cecile

Senior Plus Stylist,
mede eigenaresse Loft

Marie-Cecile is opgegroeid in de beautywereld. Zij gaf haarshows en trainingen voor diverse cosmeticamerken en reisde hiervoor naar steden als Berlijn, Milaan, Londen en New York. Bij Aveda was ze de drijvende kracht achter de educatie en groei van salons in de Benelux. Marie-Cecile knipt en stylet, en is bij Loft eindverantwoordelijk voor de opleiding van het team.

“Naast het trainen van andere kappers blijf ik mezelf vernieuwen door training te volgen bij kappers die me inspireren. Mode is altijd in beweging, er worden nieuwe technieken ontwikkeld, en dat is toepasbaar op de stijl van iedere vrouw of man.”

Mandy

Salonmanager,
mede eigenaresse Loft

Mandy komt uit de wereld van finance. Zij koos ervoor om zich bij het team van Aveda Benelux aan te sluiten, en werd verantwoordelijk voor de financiële planning, business development en customer services van Aveda Benelux. Ze raakte bevlogen door het merk, en de mensen die er mee werken. Die bevlogenheid is dan ook de basis van het succes van haar  eigen Aveda Salon: Loft. Mandy is verantwoordelijk voor het algemeen en financieel management van Loft.

“Het is belangrijk voor mij dat onze gasten zich welkom voelen bij ons, zodat ze volop kunnen genieten van hun behandeling en de heerlijke producten.”

Myloe

Senior Plus Stylist & Educator

Senior Stylist

Aniek

Senior Plus Stylist & Educator

Simone

Topstylist

Lorenzo

Topstylist

Topstylist

Senior Stylist & Educator

Salon Assistent

Stylist

Steff

Senior Stylist