reviews - Loft Lifestyle Salon
7712
page-template-default,page,page-id-7712,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Reviews

5.00 out of 5

“Zo blij met een kapster die middels föhn-les echt haar best doet om mij te helpen dit leuke kapsel ook thuis vorm te geven. Heel veel dank!”
– Anne


4.00 out of 5

“Super vriendelijke en vaardige kapster. Ik kom graag terug!”
– Frederique


5.00 out of 5

“Knippen het precies zoals je wil! Ze knippen het niet te kort en houden het niet te lang. Ze zullen ook samen met je overleggen wat mooi staat.”
– Elise


5.00 out of 5

“Heel vriendelijk personeel goede kapsters, ben dus erg tevreden. Geef het graag aan anderen door.”
– Henny


4.50 out of 5

“Bijzonder prettige bejegening. En ik (als kritische klant die al naar allerlei kappers was geweest) geniet dagelijks van een kapsel dat ook maanden na het knippen nog prima zit, zonder dat ik er iets aan hoef te doen. Top!”

– Bezoeker


5.00 out of 5

“Super geknipt door Mylou, ze luistert echt naar wat je wilt. Mijn haar is echt prachtig nu.”

– Cindy


5.00 out of 5

“Tijdens mijn chemo periode gaf acupunctuur me mijn energie terug en verbeterde het mijn bloedwaarden. Door Nathalie’s behandelingen heb ik geen last meer van de jarenlange zenuwpijnen (neuropathie) die ik had als gevolg van chemo en medicatie. Ik ben dankbaar en blij!”

– Rachel (53)


5.00 out of 5

“Het was mijn eerste ervaring met acupunctuur. De intake is heel volledig waarbij veel aspecten van het leven aan bod komen. Ik ervaarde een veilige en warme sfeer. De behandeling heeft mij enorm geholpen. Door school ervaarde ik veel onrust en stress in mijn hoofd. De acupunctuur behandeling zorgde voor meer rust en balans. De warme persoonlijkheid van Nathalie en haar passie voor acupunctuur gaf mij vertrouwen en maakte de behandeling als heel bijzonder en speciaal.”

– Danelien (56)


5.00 out of 5

“Ik ben heel erg verrast door de acupunctuur en craniosacraal behandelingen. Door mijn fibromyalgie en burn out had ik heel veel last van pijn, spierspanning en krampen, en vooral enorme vermoeidheid. Acupunctuur vind ik een wondermiddel. Ik voel de verkramping en pijnen soms bij een paar naaldjes al wegtrekken. En craniosacraal is zacht en aangenaam en maakt dat ik me weer kan ontspannen. Elke behandeling is anders, soms is het alleen acupunctuur, soms een mix met craniosacraal. Telkens wordt een stukje van mijn problemen aangepakt wat op dat moment het meest urgent is. Alle heftige pijnklachten zijn opgelost. Na elke behandeling voel ik me een stukje beter. Echt geweldig!”

– Dora (51)


5.00 out of 5

“Na een skiongeluk afgelopen maart (gescheurde kruisbanden en breuk in knie) kreeg ik ondanks intensieve fysio mijn lage rugklachten niet onder controle. Vooral ‘s nachts had ik veel last. Op advies van mijn kapper (Loft) een afspraak gemaakt bij Nathalie. 5 behandelingen verder is de pijn in mijn rug met 75% verminderd en heb ik weer volop energie. Nathalie is een warme persoonlijkheid die haar werk met passie doet. Een echte aanrader als je er niet meer uitkomt.”

– Esmeralda (49)


5.00 out of 5

“Had al een paar jaar last van draaiduizeligheid toen ik met Nathalie in gesprek kwam en vertelde dat houdingsoefeningen maar een matig resultaat hadden. Toen ze zei dat er mogelijkheden waren met acupunctuur, stond ik daar wel voor open. Na de eerste behandeling voelde ik al een duidelijke verbetering en ik ben nu vol goede hoop mijn probleem door oefeningen en acupunctuur onder controle te krijgen.”

– Josien (63)


5.00 out of 5

“Ik kwam bij Nathalie vanwege pijn in mijn bovenrug. Wanneer je de behandelkamer binnenkomt voel je haar rust en liefde voor haar vak. Tijdens de eerste intake voelde ze aan mijn pols en vroeg of ik ook pijn had in mijn onderrug, koude voeten, en of ik ‘s nachts vaak meerdere keren uit bed moest om te plassen. Dat klopte. Na de eerste behandeling sliep ik weer de hele nacht door. Hoe bizar. Mijn rugklachten zijn ook verdwenen. Nu kom ik elke 3 maanden voor behandeling om het bij te houden.”

– Jill (29)


5.00 out of 5

“Al enige tijd kamp ik met vochtproblemen in mijn benen. Het advies was steunkousen, maar dat was precies wat ik niet wilde. Nathalie vertelde me dat acupunctuur kan helpen om de vochthuishouding weer in balans te brengen, en met succes. Het vochtprobleem is absoluut verbeterd en ik heb ook veel minder pijnlijke benen.”

– Alexandra (55)


 

Bekijk hier onze reviews op BarberBooking.com