5 haarmythes: wat is waar....? - Loft Lifestyle Salon
6641
post-template-default,single,single-post,postid-6641,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

5 haarmythes: wat is waar….?

wat is waar, wat is niet waar?

hoe goed score jij?

 

MYTHE 1  Als je je haar wilt laten groeien, laat het dan knippen.

FEIT: Ja!
Om je haar gezond en sterk te houden is het nodig om het regelmatig te laten knippen. Regelmatig betekent dus niet vaak. Als je haar heel gezond is kun je volstaan met het knippen van de punten, 4 tot 6 keer per jaar. Is je haar beschadigd, of laat je het kleuren? Dan moet je helaas regelmatig de dode punten opofferen om het lang te houden. Laat je haar dan om de 6 tot 8 weken knippen. En ja, wij knippen dan echt alleen de puntjes. Beloofd!

 

MYTHE 2  Hoe meer conditioner, hoe beter.

FEIT: Nee!
Het is beter om minder te gebruiken, maar kies het product dat het best past bij jouw haartype. Vraag je stylist om je te adviseren, zij kent je haar.

 

MYTHE 3  Je haar went aan een product waardoor de werking na een tijdje vermindert.

FEIT: Nee!
Wat er wel gebeurt is dat je haar zelf verandert. Het groeit, dus het product dat het fijnst werkt direct na een knipbeurt is misschien niet meer het beste voor je wanneer je haar een aantal centimeters langer is. Je haar verandert voortdurend van structuur en kleur, bijvoorbeeld door je leeftijd, door seizoenen, na een zwangerschap. Daarom is het goed om af en toe te veranderen van routine en product.

 

MYTHE 4  Als je naar de salon komt voor een knipbeurt, kom dan met ongewassen haar.

FEIT: Nee!
Het is voor je kapper fijn als je je haar in model brengt zoals je dat het liefst doet. Zo kunnen  zien hoe je haar groeit, hoe de valling is na je eigen verzorging en styling, en kunnen we je het best adviseren voor je coupe en stylingproducten.

 

MYTHE 5  Gebruik geen conditioner, dat maakt je haar te zwaar.

FEIT: Ja en nee.
Alle conditioners zijn niet gelijk! Sommige conditioners zoals Smooth Infusion zijn zo samengesteld dat ze je haar sluik laten vallen. Andere conditioners doen dat juist niet. Breng conditioner aan in de lengtes van je haar, niet aan de hoofdhuid dan vermijd je dat je haar slap wordt. Gebruik het minimaal 1 keer per week, zeker als je je haar kleurt.

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.