Ons verhaal - Loft Lifestyle Salon
7312
page-template-default,page,page-id-7312,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Loft salon

LOFT Lifestyle Salon is een kosmopolitische AVEDA salon in het hart van Bussum.  Bij LOFT word je hartelijk ontvangen door een hecht team dat één gezamenlijk doel heeft: er voor zorgen dat jij je goed voelt en er ook zo uitziet.

Ons team

Wij zijn een hecht team van 10 stylisten met een gezamenlijke passie: zorgen dat onze gasten zich goed voelen en er ook zo uitzien.

Merken

Ons favoriete cosmeticamerk is Aveda. Daarbij blijven we gezond nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van haar- en huidverzorging en selecteren we soms producten buiten het Aveda assortiment om ons aanbod compleet en actueel te houden.