Aveda - Online bestellen bij Loft Lifestyle Salon!
7461
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-7461,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Waarom Acupunctuur?

Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) is de verzamelnaam voor diverse genees- en behandelwijzen uit Azië, met name China. Het medisch systeem in China is gebaseerd op inzichten die soms meer dan 2.000 jaar teruggaan. TCG heeft een goede gezondheid als uitgangspunt en beschouwt pijn en ziekte als signalen dat het lichaam uit balans is. Het doel van een behandeling is het herstellen van dit evenwicht, ofwel het bereiken van homeostase. En dit geldt  voor jou als compleet mens, je fysiek, je emotionele en mentale deel, en je spirit. Uiteindelijk ben jij zelf degene die geneest.

Wanneer kies je voor Acupunctuur?

Acupunctuur is in te zetten ter preventie en voor de behandeling van uiteenlopende problemen:

  • pijnklachten zoals hoofdpijn, buikpijn, pijn aan het bewegingsapparaat enz.
  • klachten rondom de vrouwelijke cyclus zoals klachten rond menstruatie, fertiliteit, overgang
  • klachten rondom spijsvertering betreffende de maag, darmen, blaas etc.
  • allergieën (hoesten, hooikoorts e.d.)
  • huidproblemen (acne, eczeem)
  • slaapproblemen
  • klachten door spanning, stress, gevoelens van onrust en lusteloosheid
  • cosmetische doeleinden zoals gezond en op je allermooist verouderen
    ‘healty aging’

Ervaringen van cliënten

“Het was mijn eerste ervaring met acupunctuur. De intake is heel volledig waarbij veel aspecten van het leven aan bod komen. Ik ervaarde een veilige en warme sfeer. De behandeling heeft mij enorm geholpen. Door school ervaarde ik veel onrust en stress in mijn hoofd. De acupunctuur behandeling zorgde voor meer rust en balans. De warme persoonlijkheid van Nathalie en haar passie voor acupunctuur gaf mij vertrouwen en maakte de behandeling als heel bijzonder en speciaal.”

– Danelien (56)

 

Lees hier meer reviews >