Beauty & Skin Treatments - Loft Lifestyle Salon
8721
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-8721,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Beauty & Skin Treatments

I’m on Cloud Nine!

 

In het Nederlands zeggen wij: ‘ik ben in de zevende hemel’ . En dat is precies het gevoel wat de drijfveer is van Cloud Nine Holistic Beauty.

 

Met toewijding, intrinsieke aandacht en passie voor schoonheid geef ik speciaal op jouw gerichte gezichtsbehandelingen in combinatie met (holistische) massages. Daarmee wil ik je dat gevoel van de zevende hemel geven. Voor je huid, voor je lijf en voor je mind.

 

Even draait alles alleen om jou!

 

Daarnaast heb ik als Vitaminecoach een enorme passie voor gezondheid, vitaliteit en innerlijk welzijn en daarmee ondersteun ik anderen graag in een vitale leefstijl.

Lust for Life! Ik ontmoet je graag!

 

Joyce

Contact gegevens

Website: www.cloud-nine.nu

Afspraken voor Cloud Nine kunnen ook online geboekt worden via ‘Book online‘ op deze website.

Of: een Whatsapp bericht naar 0629 – 57 79 38