Lidian van Bommel - Loft Lifestyle Salon
9180
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-9180,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Lidian van Bommel acupunctuur @ Loft

Acupunctuur bij Loft!

 

Ik ben Lidian van Bommel en mijn acupunctuurpraktijk vind je bij Loft.

 

Het is mijn missie acupunctuur in te zetten bij alledaagse klachten die ongemak geven, die  ‘erbij horen’ of waarvoor (veel) medicatie van de drogist wordt gebruikt. In mijn ogen zijn die klachten niet nodig.

 

Over mij

Als acupuncturist graaf ik graag een beetje door om echt tot een oplossing van jouw klachten te komen. Ik ben cum laude afgestudeerd aan de Traditional Chinese Medicine Academy (TCMA) in Amsterdam, en lid van de NVA (Nederlandse Vereniging van Acupuncturisten). Mijn consulten kunnen worden gedeclareerd bij de aanvullende zorgverzekering.

Ik ben getrouwd en moeder van drie tienerdochters. Ik studeerde psychologie, werkte in het bedrijfsleven, woonde in het buitenland. En als ik iets mankeer, ga ik ook gewoon naar de dokter.

 

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Contact gegevens

 

Website: http://www.vanbommelacupunctuur.nl

 

Op maandag en woensdag ben ik bij Loft te vinden.

 

Wil je liever persoonlijk contact? Bel me op 06-14292036  en ik sta je graag te woord om een afspraak te maken of vragen te beantwoorden.