Fenna - Loft Lifestyle Salon
8946
page-template-default,page,page-id-8946,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Plan een afspraak met Fenna
(di, woe, vrij en za)
Bel 035 698 45 45
Of gebruik onze afspraakplanner

Fenna, Stylist

Je favoriete beauty producten?

1. Shampure shampoo

2 Texture tonic

3 Color Renewal – warm brown

 

Wat voor kapper ben je?

Een beginnende creatieve stylist met veel ambitie.

Ik vind het leuk om klanten te adviseren en het beste uit hun haar te halen door goed te luisteren zodat ze met gemak hetzelfde stylingresultaat behalen zoals ik. Ook de hoofdhuid- en de handmassages vind ik fantastisch. Het is het eerste contact van de klant met Loft. Als dit goed is en je de klant echte ontspanning geeft dan geef je meer dan alleen mooi haar.

 

Je favoriete stijl?

Mijn stijl zal zich met de jaren zeker ontwikkelen maar nu spreekt mij stoer en natuurlijk haar mij erg aan. Haar wat goed valt en waar niet zoveel onderhoud aan zit. Mode volg ik op de voet en het is iedere keer weer kijken “hoe is het geknipt en gestyled”? Daarbij vraag ik me altijd af of dit ook goed te doen is voor de klant. Hoe kan ik deze coupe vertalen naar een draagbare variant. Alles voor een makkelijke coupe!

Waarom Loft?

Ik heb net zoals Lin een half jaar geleden het talentenprogramma gevolgd bij de Kappersacademie en vervolgens ben ik gekoppeld aan Loft lifestyle salon.

De reden dat ik bij Loft werk is dat er een fijne sfeer is en de salon veel tijd besteedt aan vaktechnische en communicatietraining en dat is voor mij dé mogelijkheid om heel goed te worden in dit vak.