Iris - Loft Lifestyle Salon
8938
page-template-default,page,page-id-8938,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551
Iris

Plan een afspraak met Iris
(dinsdagen)
Bel 035 698 45 45
Of gebruik onze afspraakplanner

Iris, Senior Stylist

Je favoriete beauty producten?

1. Full Spectrum kleur
2. Botanical shampoo en conditioner
3. Von Euserssdorff Mimosa

Wat voor kapper ben je?

Ik vind de diversiteit in het vak ontzettend leuk. Ik heb in de loop der jaren van alles gedaan. Bij Wella kleurtrainingen en shows gegeven voor kappers als kleurtrainer, bij een mode-instituut trend presentaties gegeven en bij verschillende film- en televisie- produkties de lead gehad in haar, visagie en styling. Al deze ervaringen hebben ertoe geleid dat ik een oog heb voor mode en mogelijkheden in de stoel. Kortom – Allround, flexibel & veel ervaring!

Je favoriete stijl?

Ik heb nooit willen kiezen voor het heren- of damesvak. Gelukkig maar want ik doe het beide met heel veel plezier. Mijn stijl zou je kunnen omschrijven als stijlvol, chique en een beetje stout. Natuurlijk valt of staat alles met goed overleg.

Waarom Loft?

In de Covid-periode ben ik bijgesprongen om de grote drukte aan te kunnen. Dat is zo goed bevallen dat ik het inmiddels heerlijk vind om 1 dag per week dit als vast teamlid te mogen doen. De andere dagen werk ik voor de film- en tv-industrie en andere projecten. Ik hou nu eenmaal van diversiteit.
Het werken in dit team is voor mij inspirerend en plezierig. Vakmanschap en veel lachen. Precies waar ik van houd