Marie-Cecile - Loft Lifestyle Salon
7039
page-template-default,page,page-id-7039,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551
Cecile
Plan een afspraak met Marie-Cecile
(op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag)
Bel 035 698 45 45
Of gebruik onze afspraakplanner

Marie-Cecile, Senior Plus Stylist en mede-eigenaresse Loft

Marie-Cecile is opgegroeid in de beautywereld. Zij gaf haarshows en trainingen voor diverse cosmeticamerken en reisde hiervoor naar steden als Berlijn, Milaan, Londen en New York. Bij Aveda was ze de drijvende kracht achter de educatie en groei van salons in de Benelux. Marie-Cecile knipt en stylet, en is bij Loft Lifestyle Salon eindverantwoordelijk voor de opleiding van het team.

“Naast het aansturen en motiveren van ons inspirerende team, weet ik als geen ander hoe belangrijk training is – op alle vlakken. Communicatie en vaktechniek zijn in ons vak een must! Daarom hebben we de afgelopen jaren diverse communicatietrainers en inspirerende kappers uit het buitenland in onze salon uitgenodigd om ons team te inspireren en te trainen zodat we ons werk op topniveau kunnen blijven uitoefenen (en ja, .. ik train nog altijd mee).”