Mylou - Loft Lifestyle Salon
7055
page-template-default,page,page-id-7055,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551
Myloe

Plan een afspraak met Mylou
(di, woe, do en za)
Bel 035 698 45 45
Of gebruik onze afspraakplanner

Mylou, Senior Plus Stylist & Educator

Je favoriete beauty producten?

1. Aveda Be Curly
2. Bushy Brow Soap
3. Aveda Shampowder

Wat voor kapper ben je?

Ik houd er ontzettend van om mooi haar te maken en alle kennis die ik de afgelopen tien jaar bij Loft Lifestyle Salon heb opgedaan, in mijn kleur of coupe te stoppen. Daarbij kan ik uren kijken naar filmpjes op social media met nieuwe kleur en kniptechnieken. Hier maak ik dan mijn eigen stijl van en pas ze toe in de salon. Krullen knippen heb ik me in al die jaren in geperfectioneerd. Ik heb ze zelf ook en regelmatig probeer ik nieuwe kniptechnieken en producten uit voor het ultieme resultaat.

Je favoriete stijl?

Mijn favoriete stijl is nonchalant maar wel verzorgd haar. Ik vind het heerlijk om het haar mooi te föhnen nadat ik het tof geknipt hebt en af te stylen met de Shampowder (droog shampoo) van Aveda zodat het resultaat wat minder ‘serieus’ is.

Waarom Educator bij Loft?

Ik ben op mijn 17e als stagiaire bij Loft Lifestyle Salon gestart en vanuit daar doorgegroeid naar Senior Stylist. Ik verzorg samen met mijn collega’s Stephanie en Marleen de kleur- en kniptrainingen voor ons team. Supercool om dat te kunnen doen en mijn kennis van de 10 jaar dat ik in het vak zit te delen en met de rest van het team te sparren. Zo leren we iedere keer weer onwijs veel van elkaar en komen we op de mooiste coupes en kleuringen. Daarbij is Aveda zo’n mooi merk om mee te mogen werken.