Noelle - Loft Lifestyle Salon
8929
page-template-default,page,page-id-8929,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551
Noelle

Plan een afspraak met Noelle
(woe, do, vrij vast; ma of za om de week)
Bel 035 698 45 45
Of gebruik onze afspraakplanner

Noelle, Senior Stylist & Educator

Je favoriete beauty producten?

1. Nutriplenish shampoo & conditioner
2. Be Curly Enhancer
3. Confixor

Wat voor kapper ben je?

Ik ben een kapper die gespecialiseerd is in krullen knippen en goed luisteren. Dat laatste is het meest moeilijke, om het idee wat de klant in zijn of haar hoofd heeft ook daadwerkelijk te vertalen naar het haar. Jezelf blijven ontwikkelen is daarin ook voor mij heel belangrijk. Niet alleen door trainingen te volgen maar ook te kijken wat je collega’s doen.

Je favoriete stijl?

Ik heb niet een bepaalde stijl. Ik vind heel natuurlijk haar erg mooi maar kan ook genieten van een echt gestylde coupe. Omdat ik zelf krullend haar heb, kan ik goed met deze structuur over weg. Als je bij mij in de stoel zit, laat ik je graag zien hoe je romantische krullen of “big” hair maakt. Advies geven, de klant “leren” hoe te stylen is me op het lijf geschreven.

Waarom Loft?

Ik ben mijn loopbaan bij een andere Aveda salon gestart in het noorden van Nederland, waar ik het vak heel goed heb geleerd. Voor mij was het na 9 jaar tijd om weer verder te gaan. Bij Loft merkte ik dat er een goede werksfeer was en een inspirerende plek om te werken. Kwaliteit in alles: Heerlijke wasmassage, lekkere koffie, vaktechnische trainingen en een heel fijn team, hebben mij doen besluiten om hier te gaan werken.