Tamara - Loft Lifestyle Salon
8639
page-template-default,page,page-id-8639,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551
Tamara

Plan een afspraak met Tamara
(ma, di, woe en za)
Bel 035 698 45 45
Of gebruik onze afspraakplanner

Tamara, Topstylist

Je favoriete beauty producten?

1. Aveda Shampowder
2. Aveda Color Conserve shampoo
3. Aveda Botanical Repair conditioner

Wat voor kapper ben je?

Klanten zich mooi laten voelen staat bij mij op 1. Met volle aandacht knippen en kleuren, kwaliteit daar sta ik voor. Ik laat je ook graag zien wat de meerdere mogelijkheden zijn met je haar. Het is leuk dat je goed gestyled de kapsalon uitgaat maar nog leuker is het als ik je laat zien hoe je dit zelf thuis kunt bereiken.

Je favoriete stijl?

Een coupe waarmee je alle kanten op kunt: van nonchalant tot sexy. Bij Loft Lifestyle Salon worden we regelmatig getraind in communicatie en vaktechniek zodat we alle stijlen kunnen knippen. Het is bij het kijken naar het geschikte kapsel belangrijk dat de binnenkant en de buitenkant bij elkaar passen. Daarom is luisteren en goed doorvragen heel belangrijk!

Waarom Loft?

Ik heb mijn kappers-opleiding afgerond en het talentenprogramma gevolgd bij de Kappersacademie en vervolgens ben ik gekoppeld aan Loft Lifestyle Salon. Perfect match, al zeg ik het zelf. Ik voelde me gelijk thuis en de manier waarop er gewerkt wordt, vind ik heel inspirerend. Ik ben ook een groot fan van Aveda! Zo’n mooi merk om mee te mogen werken. Eerlijke producten, de producten ruiken heerlijk en ook de kleuringen van Aveda zijn mild voor het haar waarbij de kwaliteit voorop staat. Precies waar ik van houd.