Corona Update: Loft Take Away - Loft Lifestyle Salon
8245
post-template-default,single,single-post,postid-8245,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Corona Update: Loft Take Away

Nu we je niet in de salon kunnen ontvangen om je te kleuren en knippen, gaan we tijdelijk iets doen wat we normaal nooit doen: je kunt je custom made haarverf en al je Aveda producten aan de deur van de salon komen afhalen zodat je thuis je haar kunt verven. Dat kan elke woensdag en zaterdag in de maand april van 10.00-13.00uur.
HOE WERKT HET?
Kom naar de salon tijdens LOFT TAKE AWAY. In verband met de 1,5 meter afstand maatregel kunnen we je helaas niet binnen ontvangen. Je kunt daarom in het halletje voor onze schuifdeur doorgeven wat je nodig hebt. Vanzelfsprekend kan dit met 1 persoon tegelijk. Mocht er iemand voor je zijn in het halletje dan vragen we je nog even buiten te wachten.In de salon staat direct voor de deur een tafel. Hierachter zie je 1 van ons en kun je je ‘bestelling’ doorgeven. Wij dragen een grote glimlach én handschoentjes, en we pakken je producten voor je uit de winkel.  Je kunt contactloos pinnen. 

HAARVERF?
Ook dat hebben we dus voor je! We kunnen je geen Aveda tubes of flacons verkopen. Dit zijn namelijk andere formaten en mengingen dan de verf voor consumenten die je koopt bij de drogist.

Maar we hebben een oplossing! Voor €35 maken we je persoonlijke verfrecept. Dit doen we in 2 bakjes, die je zelf meeneemt. 1 bakje is voor je Aveda verf, 1 bakje voor de ontwikkelcrème (Aveda).  Je krijgt van ons ook een verfkwast en handschoentjes. Dit alles neem je in je eigen draagtas mee, en thuis kun je dit mengen en direct inzetten.

Let op: de verf is beperkt houdbaar! Na je bezoek aan onze TAKE AWAY adviseren we je om meteen naar huis te gaan en binnen maximaal 30 minuten na aankoop de verf te mengen en in te zetten.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.