Loft Juice Mechanic ervaring van Nathalie - Loft Lifestyle Salon
4293
post-template-default,single,single-post,postid-4293,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Loft Juice Mechanic ervaring van Nathalie

nathalie     gieter copy-bericht     juice-bericht     Loft-Juice-Mechanic

Nathalie koos begin augustus voor de 3-daagse ‘Engine Overhaul’, en was verrast over hoe zij zich daarna voelde.

“Nee, dit is geen dieet. Ik heb de sapkuur gevolgd omdat ik op zoek was naar een manier om mijn lichaam te reinigen. Ik was benieuwd wat dat voor me zou doen. Toen Juice Mechanic me vertelde over biologische groenten, fruit en zaden waar de sappen van zijn gemaakt had ik alle vertrouwen dat het op z’n minst gezond voor me zou zijn.

De kuur duurt 3 dagen, niet zo lang dat je systeem op ‘overleven’ overgaat, maar lang genoeg om echt een verschil te maken. Op de ochtend van de 1e dag kreeg ik de 18 flacons, 6 verschillende sappen per dag. En, ik vond ze serieus allemaal lekker, al kan ik me voorstellen dat ‘Cashew Balance’ een smaak is waar je misschien even aan zal moeten wennen.

Wat me opviel is dat ik geen hongergevoel heb gehad. De flesjes vervelen niet, en iedere 3 uur neem je een sap in kleine slokjes, dat is best voldoende. Waar ik wel last van had de eerste 2 dagen was enorme hoofdpijn. Meer dan bij welk dieet ook (en daar heb ik er nogal wat van gevolgd). De 3e dag was dit weer voorbij.”

Het resultaat na 3 dagen?

“Allereerst een rustige en stralende huid. Mijn gezicht zag er uit zoals na een ontspannende vakantie. Maar wat ik het meest bijzondere vind is dat inderdaad mijn smaak wat is veranderd. Ik drink al een paar weken opvallend minder koffie, gewoon omdat ik er veel minder zin in heb. Ik heb sowieso minder trek in ongezonde dingen. En dat maakt het echt makkelijker om gezonde keuzes te maken, de aantrekkingskracht van chocola, wijn etc. is niet weg, maar wel verminderd. Een soort reset van mijn systeem. En ja, een fijne bonus: 2 kg. gewichtsverlies.

Nu daag ik je uit om mee te doen aan de Loft Juice Mechanic 3-daagse! Ik doe met je mee, voor de volle 3 dagen. Mandy doet op 8 september een 1-daagse Juice Mechanic cleanse, dus als 3 dagen je te veel lijkt kun je hier ook voor kiezen.

Kortom, we doen het echt met elkaar!

Wil je meer weten over Juice Mechanic?

Ga naar: www.juicemechanic.com

 

Geen reactie's

Geef een reactie