nieuw bij LOFT: voetreflex - Floor Tuinstra - Loft Lifestyle Salon
5573
post-template-default,single,single-post,postid-5573,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

nieuw bij LOFT: voetreflex – Floor Tuinstra

wat is voetreflexologie?
In de voeten weerspiegelt zich het hele lichaam. Door het masseren van bepaalde reflexzones op de voeten wordt de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelf genezend mechanisme gestimuleerd. Dit leidt tot een betere gezondheid, vitaliteit en ontspanning van lichaam en geest. Voetreflexologie bewijst al eeuwenlang zijn effectiviteit.

Floor

boek je behandeling:
Een voetreflexbehandeling kun je bij LOFT boeken op 3 vrijdagen per maand. Floor is dan bij LOFT van 10.00 tot 14.00 uur. De eerste data zijn: 1, 8, 29 september en 6, 20, 27 oktober. Boek je afspraak eenvoudig online via de button ‘afspraak plannen’ in de menubalk hierboven, of bel ons: 035 – 6984545.

een voetreflexbehandeling duurt 60 minuten
Een behandeling kost €95 (vanaf 1 januari 2018) Voetreflexbehandelingen worden door de meeste verzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

promotie: in 2017 betaal je voor je behandeling het kennismakingstarief van €85 

Floor Tuinstra
Floor heeft een bloeiende voetreflexpraktijk in Den Haag en is de eerste in Nederland die zich gecertificeerd babyreflexoloog mag noemen. ‘Mijn fascinatie voor voetreflex begon toen ik als kind met mijn moeder op vakantie was in Maleisië. Ik kreeg van verschillende voetreflexologen op verschillende plekken steeds hetzelfde advies; dat vond ik fascinerend.’ 
Naast behandelingen verzorgt Floor (bij)scholing voor professionals en particulieren en schrijft ze een boek over babyreflexologie. Wil je meer weten over Floor en haar behandelingen, kijk dan op www.floortuinstra.nl.

 

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.