Aveda zomer beauty tips voor mijn lichaam - Loft Lifestyle Salon
4204
post-template-default,single,single-post,postid-4204,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Aveda zomer beauty tips voor mijn lichaam

Ik ga op reis, en ik neem mee…

voor mijn lichaam

De huid van je lichaam heeft net zo veel baat bij  bescherming als de huid van je gezicht.

1. ‘Later als je groot bent’ ben je dankbaar dat je de huid van je decolleté regelmatig en royaal hebt ingesmeerd tijdens het zonnen.
2. We hebben gezocht naar een alternatief voor Aveda, dat momenteel geen zonnebescherming voor het lichaam heeft (goed nieuws: een nieuwe Aveda SPF30 staat op de agenda voor 2016). Het ideale ‘groene’ alternatief dat natuurlijk en prettig smeerbaar is voor een vergelijkbare prijs hebben we nog niet kunnen vinden. We zijn voorlopig gezwicht voor een aantal producten van een ‘gewoon’ goed merk: Piz Buin [spreek uit: ‘Pitz Bwien’]. Voor het lichaam een niet vette olie in handige sprayvorm met SPF15 of 30. De krachtige bescherming laat geen vlekken na op je huid. Maar het is vooral die onweerstaanbare vakantiegeur die ons heeft verleid.
3. Ook voor de huid van je lichaam geldt: aan het eind van een dag zonnen koelen en hydrateren. Bijvoorbeeld met Aveda Rosemary Mint Body Lotion, een lichte lotion met verkoelende pepermunt en rozemarijn.
4. In de zomer is het extra belangrijk om aandacht te besteden aan je voeten. De huid van je voeten is nu wat droger door zwemmen en lopen op blote voeten en in open schoenen. Denk er aan om na een douche of bad altijd je voeten én tenen zorgvuldig af te drogen. Smeer ze daarna in met een hydraterende voetencreme, zoals Aveda Foot Relief met menthol. Dit  hydrateert, verkoelt en verzacht.

Dus… hallo sexy zomersandaaltjes!!!  

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.