Corona update: Je nieuwe afspraak - Loft Lifestyle Salon
8242
post-template-default,single,single-post,postid-8242,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Corona update: Je nieuwe afspraak

Lieve Loft-relatie, het liefst zouden we je garanderen dat jij op 29 april om 09.00 uur de eerste bent bij ons. Onze intentie was dan ook om je uiterlijk dit weekend te bellen om je nieuwe afspraak in te plannen.

Maar terwijl we de puzzel gingen maken bleek dit best complex… hoe kunnen we iedereen zo snel mogelijk inplannen, met de mensen die we beschikbaar hebben én binnen maatregelen vanaf 28 april, die nu nog niet duidelijk zijn. Mogen we dan wel open, kunnen we dan meteen met volle bezetting aan de slag?

Daarom vragen we nog een klein beetje van je vertrouwen en geduld. We gaan je absoluut bellen! Helaas redden we dat niet in de komende week, maar wel daarna. En we houden je intussen op de hoogte via nieuwsbrieven en social media. We vergeten je ZEKER NIET want, weet dat je super belangrijk bent voor ons!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.