Dankjewel voor 2017! - Loft Lifestyle Salon
5984
post-template-default,single,single-post,postid-5984,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Dankjewel voor 2017!

Beste Loft relatie,

Dankjewel voor een dynamisch 2017!

Het afgelopen jaar was voor ons een jaar van verandering. Een jaar waarin je met ons bent meegegaan naar het nieuwe adres. Daar heb je trouwens nog extra moeite voor moeten doen ook, want heel makkelijk was onze entree niet te vinden. Hoewel de signing van de salon nog één van de agendapuntjes is voor het nieuwe jaar heb je ons keer op keer weer gevonden!

In deze periode hebben we heel duidelijk gevoeld dat iedereen het ons zo enorm gunde, die volgende stap. De stap naar groter, maar ook de stap naar nieuw, zoals acupunctuur. We willen je daarvoor bedanken; voor je flexibiliteit, je loyaliteit en voor je enthousiasme. Voor het meedenken en je gulle professionele advies en netwerk waar nodig. Voor het meeleven met de vertraging van de verhuizing en andere verbouwingsperikelen. Voor alle prachtige bloemen en cadeautjes en voor de stroom aan complimenten over alle ruimte en licht. Dankjewel voor het grote vertrouwen om zomaar een afspraak te maken voor een acupunctuurbehandeling bij je kapper. We hebben het ervaren als een warm bad.

Je hebt ons laten voelen hoe je met warme aandacht het verschil maakt voor elkaar. En dat is wat we meenemen naar 2018. We kijken er naar uit om je weer te zien in het nieuwe jaar, om met je te praten en te lachen, om te zorgen voor je haar, voor je yin en je yang en voor de lekkerste koffie en thee. Met aandacht!

We zien je graag in 2018!

Liefs,
Cecile, Mandy, Nathalie, Aniek, Cheima, Maaike, Marleen, Mylou, Nickie, Stephanie, Tessa en vanaf 4 januari: Milou.

… en nu:

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.