een toast op gezondheid... - Loft Lifestyle Salon
4492
post-template-default,single,single-post,postid-4492,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

een toast op gezondheid…

Wijn

Gezondheid is een kostbaar gegeven. Elke dag opnieuw ervaren we in ons eigen leven en om ons heen dat gezondheid ook heel kwetsbaar kan zijn.

Een lieve vriendin van ons zet zich in voor de stichting Caldarium. Dit is een stichting die lichaamsgerichte zorg en advies en steun biedt voor mensen die kanker hebben, of hebben gehad.
Ieder jaar rond kerst verkoopt de stichting mooie biologische wijnen om zo hun werk financieel te ondersteunen. Dit jaar is de keuze gevallen op 2 mooie biologische Yelcho wijnen van het Chileense wijnhuis Ventisquero. Een volle rode Carmenérè Reserva Especial uit 2009 en een crispy Sauvignon Blanc Reserva Especial uit 2010. De wijnen worden bezorgd in een prachtige houten kist. De prijs is €25, hiervan gaat €5 naar de Stichting Caldarium. Bestellen kan via info@stichtingcaldarium.nl.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.