Feestdagen bij Loft - Loft Lifestyle Salon
3239
post-template-default,single,single-post,postid-3239,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Feestdagen bij Loft

Nu Sinterklaas in het land is voelen wij de feestdagenkriebels. We hebben erg veel zin in de gezellige drukte in de aanloop naar kerst en de jaarwisseling. Onze agenda voor december raakt al aardig gevuld, dus bel ons op tijd zodat we er voor kunnen zorgen dat je helemaal party-proof bent!

 

Loft is open op zondag 15 en 22 december

In december kun je naast de bekende openingstijden ook op 2 zondagen bij ons terecht, namelijk op 15 en 22 december. Zondag 15 december is de traditionele kerstmarkt, die dit jaar groter is dan ooit en om 12.00 uur feestelijk wordt geopend door minister Plasterk. Wil je weten op welke extra dagen de winkels in de Spiegelstraat in december open zijn, ga dan naar spiegelstraat.nl.

 

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.