Haal de keratine-boost in huis! - Loft Lifestyle Salon
8378
post-template-default,single,single-post,postid-8378,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Haal de keratine-boost in huis!

De nieuwe lijn in de Aveda familie heet: Botanical Repair TM.
Een voor 94% natuurlijk verkregen lijn  professionele en thuisproducten op basis van plantenmoleculen. Botanical Repair versterkt en herstelt je haar van binnenuit en creëert nieuwe haarverbindingen waardoor het haar steviger, levendiger en glanzender uitziet.

Wat is het?
Dit nieuwe revolutionaire haarherstelsysteem is perfect voor haar dat is beschadigd door intensief kleuren (zoals highlights) de zon of veelvuldig gebruik van warme stylingtools.
De ingrediënten ‘sacha inchi’, ‘green tea’ en avocado maken het haar soepel en beter doorkambaar en geven het een prachtige glans.

Voor thuisgebruik is er:

  • de Botanical Repair Shampoo
  • de Botanical Repair Conditioner
  • de Botanical Repair Strengthening Leave-in Treatment die onmiddellijk herstelt, ontwart, versterkt en beschermt tegen de hitte van je styling-tool
  •  Twee verschillende haarmaskers
    • Botanical Repair Light Masque
    • Botanical Repair Riche Masque

Beide maskers versterken, voeden en verzorgen het haar direct.  Het verschil met haarmasker rich is dat de laatste uit meer ‘boters’ bestaat, speciaal voor weerbarstig haar.

 

Shop hier je favoriet product van de Botanical Repair lijn!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.