Horst Rechelbacher - Loft Lifestyle Salon
3452
post-template-default,single,single-post,postid-3452,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551
Horst Rechelbacher

Horst Rechelbacher

Op 15 februari is Horst Rechelbacher, oprichter van Aveda, op 72 jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van pancreas kanker.
Horst was een excentriekeling en een pionier, en zijn tijd ver vooruit toen hij eind jaren zeventig Aveda oprichtte. Het was zijn ambitie om beauty producten te ontwikkelen die zorgen voor de consument, voor professionals en voor onze planeet. Aveda werd niet alleen een super product maar een lifestyle, en dat maakt dat hij bijzonder geliefd en gerespecteerd is binnen het Aveda netwerk. Dat geldt ook voor ons, want zonder Aveda zou Loft niet de salon zijn die het nu is, waar wij zo veel liefde en plezier beleven. We zijn Horst dankbaar voor zijn levenslange passie om schoonheid, welzijn en respect voor onze natuur met elkaar te verbinden; een inspiratie voor het leven.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.