Let's meet the sun! - Aveda zonneproducten - Loft Lifestyle Salon
6199
post-template-default,single,single-post,postid-6199,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Let’s meet the sun! – Aveda zonneproducten

Net als je huid heeft je haar dit seizoen extra bescherming nodig. Misschien juist meer, omdat je haar zichzelf niet kan herstellen terwijl je huid dat wel kan. Aveda Sun Care is een lijn die je haar goed beschermt, zorgvuldig reinigt en weer herstelt na een dag zon. Bovendien brengt het lichte citrus aroma je meteen in vakantiestemming.

De kleur van geverfd haar vervaagt sneller dan dat van ongeverfd haar. Het gevolg is een minder volle kleur, maar ook een warmere, rodere gloed, omdat de koele kleurmoleculen eerder loslaten dan de warme tonen. Color Conserve producten leggen een licht filter om het haar om de kleur langer mooi te houden. 

Daily Light Guard™ Defense Fluid SPF 30 biedt een natuurlijke zonbescherming voor de huid van je gezicht tegen UVA en UVB straling, en dit 100% op basis van mineralen. Dermatologisch getest en geschikt voor ieder huidtype.

Hydraterende, natuurlijke balsem met spf 15 zonnefilter en anti-oxidanten. Beschermt de lippen tegen UV-stralen en andere schadelijke facturen van buitenaf. Natuurlijke, vochtinbrengende wax zorgt voor een langdurige bescherming.

 

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.