Aveda Earth Month 2014 bij Loft Lifestyle Salon
3549
post-template-default,single,single-post,postid-3549,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Loft – Aveda Earth Month 2014

 

Vorig jaar hebben we dankzij jullie enthousiasme een geweldig bedrag mogen doneren voor Aveda Earth Month: € 1.000!!!

We waren hiermee zelfs de meest succesvolle salon in de Benelux, en daar zijn we heel trots op. Dit jaar doen we het net even anders: Wenslichtjes! In April trek je voor €5 een lot van onze slinger met Wenslichtjes – hiermee maak je meteen kans op een kleine of grote Aveda prijs, een gratis kleur- of knipbeurt of één van de toffe prijzen uit de Spiegelstraat; want de winkels uit de Spiegelstraat doen dit jaar weer met ons mee!

wat kun jij in april doen bij Loft voor schoon water?

  • koop in april in de salon een lot van onze Loft Wenslichtjes
    Met een lot van €5 maak je kans op leuke prijzen, en… je mag zo veel loten kopen als je wilt. De gehele opbrengst gaat naar Justdiggit.
  • koop een Aveda Light the Way Candle
    Deze kaars heeft een heerlijk aroma van lavendel en de opbrengst van €15 komt geheel ten goede aan het goede doel, verkrijgbaar in de salon en online. De opbrengst gaat geheel naar Global Greengrants.

 

April is traditiegetrouw Aveda Earth Month; een maand waarin wereldwijd alle Aveda salons en spa’s activiteiten ondernemen om geld in te zamelen voor drinkwatervoorzieningen op plaatsen in de wereld waar dit dringend nodig is.
De volledige opbrengst van deze activiteiten gaat dit jaar in de Benelux naar Justdiggit, een initiatief van de Naga Foundation om de wereld te betrekken bij de strijd tegen woestijnvorming en klimaatverandering.

Daarnaast maakt Aveda ieder jaar de Light The Way Soy Wax Candle. Deze limited edition lavendel kaars koop je bij Loft voor €15. De opbrengst van al deze kaarsen wereldwijd gaat geheel naar de non profit organisatie Global Greengrants, een non-profit organisatie die subsidies geeft aan grassroots milieu organisaties in ‘the Global South’.

Klik op onderstaande logo’s om meer te lezen over Justdiggit en Global Greengrants.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.