Loft bestaat 12,5 jaar - Loft Lifestyle Salon
8896
post-template-default,single,single-post,postid-8896,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Loft bestaat 12,5 jaar

Het is alweer 12,5 jaar geleden dat we salon LOFT op de hoek van de Herenstraat overnamen. Sindsdien is LOFT uitgegroeid tot een populaire lifestyle salon met een hechte klantenkring en een vaste kern medewerkers. Een plek waar kwaliteit en een goede sfeer centraal staan. We laten jullie graag meelezen met ons avontuur.

Na een aantal jaren met veel lol samenwerken bij Aveda Benelux, keken we – Mandy, Cecile en Nathalie – elkaar aan en bedachten dat het een goed idee zou zijn samen een nieuw bedrijf te starten. Iets met schoonheid en mode, een betekenisvolle plek.

Bij Aveda was Mandy de Financial Business Development Manager, Cecile was Educatie Manager Benelux en Nathalie werkte als Marketing Manager. Die schat aan werkervaring gaf ons een stevige basis. Plezier op de werkvloer, een inspirerende plek voor klanten en medewerkers en mensen de beste versie van zichzelf laten zien, moesten de pijlers van ons nieuwe bedrijf worden. Na veel brainstormen besloten we te starten met een eigen salon. Een zaak als een magazine, met niet alleen zorg voor mooi en gezond haar maar veel meer dan dat. Dat we daarbij voor Aveda als huismerk kozen, was volkomen vanzelfsprekend. Een mooi merk met een sterke visie. Dus toen salon LOFT in de verkoop kwam, hoefden we niet lang na te denken. In maart 2010 opende LOFT nieuwe stijl haar deuren.

Wil je lezen hoe het sindsdien is gegaan? Lees hier het volledige artikel: https://bit.ly/3TqdkxF

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.