NIEUW: Aveda Tulasara - Loft Lifestyle Salon
5275
post-template-default,single,single-post,postid-5275,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

NIEUW: Aveda Tulasara

TulasaraStralend aan je dag beginnen, dat kan

Aveda heeft een prachtige huidverzorgingslijn ontwikkeld en introduceert hierbij tegelijk een verkwikkend ritueel om je dag fris en stralend te beginnen. Het ritueel bestaat uit 2 stappen; droogborstelen en een korte massage. 

1. Dry Bushing – Aveda Tulasara Facial Dry Brush
Droogborstelen is een techniek die in de Ayurvedische cultuur Gharsana wordt genoemd. Het wordt veel toegepast voor het lichaam en is een aanrader voor je dagelijkse verzorging. Het stimuleert je lymfesysteem en helpt je lijf dus ontgiften. Het reinigt door de exfoliërende werking  van de borstel en stimuleert je bloedsomloop.  Al met al stimuleert droogborstelen de huidvernieuwing en zorgt het voor een stralende en heldere gloed. Een mooie techniek dus ook voor je gezicht en decolleté.  

Aveda heeft een borstel ontwikkeld die ovaalvormig is zodat je gemakkelijk langs alle contouren van het gezicht kunt borstelen. 
2. Massage – Aveda Tulasara Radiant Oleation Oil
De tweede stap van het Radiant Awakening Ritual is genaamd Abhayanga. Deze eenvoudige gezichtsmassage stimuleert de microcirculatie, iets waar je huid direct van gaat stralen. De speciale olie waarmee je je huid masseert, genaamd Tulasara Radiant Oleation Oil, is een heerlijke mix van 6 plantaardige oliën, is dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.