Nieuw bij Loft: Feed My Lips - Loft Lifestyle Salon
8060
post-template-default,single,single-post,postid-8060,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Nieuw bij Loft: Feed My Lips

vegan liquid lipstick met een rijke crème finish

Deze baanbrekende formule voelt aan als een vloeibare balsem met een zachte textuur. Je lippen worden verwend met een voedende, krachtige, levendige kleur die de hele dag lang blijft zitten. Er is keuze uit 7 tinten die 8 uur lang goed blijven zitten.

  • Verrijkt met unieke super fruitmix van açai, granaatappel, avocado en mango helpen de lippen te voeden waardoor ze zacht en glad aanvoelen.
  • Een mix van botanische oliën, waaronder gecertificeerde biologische kukui, jojoba en zonnebloem maken de lippen zacht.
  • Gecertificeerde biologische pepermunt, vanille en gemberaroma smaak.
  • Makkelijk te gebruiken applicator met unieke curve voor een nauwkeurige toepassing en controle.
  • Verkrijgbaar in Gloss (€ 23) of een Balm (€25) voor een matte finish.

Verkrijgbaar bij ons in de webshop: klik hier

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.