NIEUW: Botanical Repair behandelingen in de salon - Loft Lifestyle Salon
8370
post-template-default,single,single-post,postid-8370,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

NIEUW: Botanical Repair behandelingen in de salon

Er is een nieuwe lijn in de Aveda familie: Botanical Repair TM.

Een voor 94% natuurlijk verkregen lijn  professionele en thuisproducten op basis van plantenmoleculen. Botanical Repair versterkt en herstelt je haar van binnenuit en creëert nieuwe haarverbindingen waardoor het haar steviger, levendiger en glanzender uitziet.

Wat is het?
Dit nieuwe revolutionaire haarherstelsysteem is perfect voor haar dat is beschadigd door intensief kleuren (zoals highlights ) de zon of veelvuldig gebruik van warme stylingtools.

De ingrediënten ‘sacha inchi’, ‘green tea’ en avocado maken het haar soepel en beter doorkambaar en geven het een prachtige glans. Je haar is, zelfs tot na de volgende wasbeurt, ook beter beschermd tegen hitte en beschadiging.

Wat doet het?
Het systeem versterkt de keratineverbindingen in je haar met behulp van de nieuwste plantaardige technologie. De drieledige formule zorgt ervoor dat plantaardige moleculen het haar versterkt en herstelt van binnenuit zodat haarbreuk wordt voorkomen. Daarbij legt het een beschermend laagje om de schubbenlaag zodat je haar er weer gezond en glanzend uitziet.

 

In de salon bieden we de volgende behandelingen aan:

  • Botanical Repair Salon Treatment – €22,50

Deze kuurbehandeling kan samen met een fohn- of knipbehandeling geboekt worden. Deze treatment herstelt en versterkt het haar van binnenuit.

Je hoofdhuid wordt met behulp Pramasana Scalpcleanser en een korte massage intensief gereinigd met de Botanical Strengthening shampoo. Hierna brengen we de Botanical Bond Activator light of rich aan met een warme handdoek. Deze Botanical Repair verbetert je haar intensief tot in de diepe haarvezels.

 

 

  • Botanical Repair Color Treatment – €22,50

Deze treatment is bedoeld voor tijdens een kleur behandeling; Tijdens het kleuren verbreek je namelijk  de verbindingen in het haar om nieuw pigment aan te brengen, waardoor ook de Botanical Repair Treatment heel goed zijn werk kan doen. Je haar wordt dus tijdens het kleuren hersteld.

We brengen Botanical Repair Equalizing Primer in het haar aan en laten het product indrogen. Vervolgens wordt de Botanical Bond Activator door de verf/kleurspoeling gemengd zodat het haar

 

Ben je benieuwd naar deze behandelingen? Vraag er naar  aan je favoriete stylist of lees hier verder.

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.