nieuw bij LOFT: Cas Rooseboom - Loft Lifestyle Salon
5588
post-template-default,single,single-post,postid-5588,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

nieuw bij LOFT: Cas Rooseboom

Cas

fascia release for structural balance
Breng je lichaam in balans door het bindweefsel in je meridianen los te laten bewegen. Een intensieve massage helpt de bewegingsbeperking opheffen en daardoor wordt pijn en stijfheid meteen verlicht. Voor een gezonde, soepele en krachtige lichaamshouding en bewegingsvrijheid zonder beperking. Fascia Release for Structural Balance bestaat uit een serie van 3 behandelingen van 90 minuten.

traditionele chinese krukmassage “the art of sitting”
Voor een goede zithouding en een evenwichtige verdeling van de aandacht. Naast een ontspannen nek/schouder massage worden hoofd, rug en armen meegenomen in een dynamische opeenvolging van verschillende massagetechnieken. Je blijft tijdens tijdens de korte massage actief in je ontspanning,  waardoor je daarna fris en verkwikt de activiteiten van je dag kunt vervolgen. Een Chinese krukmassage duurt ongeveer 20 minuten.

tarieven:

  • fascia release for structural balance serie van 3 behandelingen van 90 minuten: €250
  • chinese krukmassage behandeling van 20 minuten: €30
Cas Rooseboom
‘Wat begon als een training om mezelf weerbaar te maken ontwikkelde zich tot een dagelijkse routine om mijn gezondheid te onderhouden.’ Van oorsprong is Cas beeldend kunstenaar en werkte met theatergroepen, op scholen en in sloppenwijken in Afrika. Sinds 1992 beoefent hij Taichi. Hij studeerde verschillende vormen van Chinese geneeskunde en heeft zich bekwaamd in Chinese massage, (cosmetisch) acupunctuur, en bindweefsel ontspanning. Lees meer over Cas op zijn website: casrooseboom.nlCas is vanaf 9 september bij LOFT op de zaterdag en de woensdag voor Fascia Release, Chinese krukmassage en (cosmetisch) acupunctuur.  Meer informatie over acupunctuur en cosmetisch acupunctuur vind je via de button ‘acupunctuur’ in de menubalk hierboven. (deze button vind je heel binnenkort op onze site, voorlopig vind je info over acupunctuur op de homepage in de nieuwsitems over acupunctuur)

 

Cas en Nathalie leerden elkaar kennen tijdens hun studie aan de Academie voor Chinese Geneeskunde Qing Bai en daar is het idee ontstaan om hun krachten te bundelen om bij LOFT gezichtsacupunctuur op te starten en verder te ontwikkelen. Nathalie:Ik vind het enorm inspirerend om te werken met mensen die dezelfde liefde hebben voor dit vak maar vanuit een totaal verschillende achtergrond en ervaring. We kunnen van elkaar leren en tegelijk op een geheel eigen manier werken. Ik ben dolgelukkig met de vliegende start die we nu al ervaren bij LOFT met acupunctuur. Er gebeuren vaak kleine wondertjes. En door de komst van Cas merk ik dat ik extra enthousiast ben om te beginnen met gezichtsacupunctuur.” 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.