NIEUW: Make Up Touch Up workshop met Marleen - Loft Lifestyle Salon
8880
post-template-default,single,single-post,postid-8880,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

NIEUW: Make Up Touch Up workshop met Marleen

Make Up Touch Up met Marleen

De meeste van ons begonnen tijdens onze tienerjaren te experimenteren met make-up. Het werd de basis waar je jarenlang op teert. Maar wat je geweldig vond toen je 20 was, past misschien niet meer bij je als je wat ouder bent. Bijvoorbeeld die fel rode lipstick die je toen fantastisch stond, maar die nu je lippen onnodig klein doen lijken. Herkenbaar?
Dan is het misschien tijd voor een opfrisser van je make-up routine.

Marleen is niet alleen kapper maar ook een ervaren visagist. Ze neemt tijdens de workshop de basics door van je make up routine, van de reiniging van je huid tot persoonlijke touch up tips.
Natuurlijk gebruikt ze vooral de mooie producten van Aveda!

Wanneer?
Make Up Touch up workshop (maximaal 6-8 deelnemers)
– Zaterdag 24 september 2022 van 14.00-16.00uur
– Kosten: €50,00. Hiervan is €25* te besteden aan Aveda make-up of skincare.
(*Alleen tijdens de workshop)

Inschrijven?

Mail naar info@loftlifestylesalon.nl, dan krijg je van ons de verdere details.
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.