NIEUW: Pramasana 'Facial voor je hoofdhuid' - Loft Lifestyle Salon
5485
post-template-default,single,single-post,postid-5485,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

NIEUW: Pramasana ‘Facial voor je hoofdhuid’

Screen Shot 2017-05-22 at 09.38.28AVEDA PRAMASANA – een facial voor je scalp

Deze nieuwe lijn binnen Aveda legt de basis voor schitterend haar – en in het bijzonder een zuivere, gezonde hoofdhuid. Alle producten – van de Exfoliating Scalp Brush, Purifying Scalp Cleanser tot de Protective Scalp Concentrate (maar ook het Nourishing Scalp Masque, die enkel beschikbaar is als extra service in de Aveda salons) zijn 96% natuurlijk afgeleid.
De verzorging start in de salon met een heerlijke hoofdhuidmassage met Nourishing Scalp Masque die je hoofdhuid intensief reinigt en voedt – een feestje en ‘facial voor je scalp’!

Thuis verzorg je je hoofdhuid met deze 3 nieuwe producten:

1.EXFOLIEER met de AVEDA Exfoliating Scalp Brush (€ 19 )
2.REINIG met AVEDA Purifying Scalp Cleanser (€ 31 )
3.HERSTEL&BESCHERM met AVEDA Protective Scalp Concentrate (€ 50 )

LOFT PRAMASANA scalpmassage: €20 (exclusief drogen en stylen)

AVEDA PRAMASANA is het nieuwste op gebied van AVEDA hoofdhuidverzorging, en deze serie vervangt de Scalp Benefits producten.
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.