NIEUW: RevitaLash - Loft Lifestyle Salon
4879
post-template-default,single,single-post,postid-4879,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

NIEUW: RevitaLash

Revitalash Serum

Prachtige, gezonde, volle, natuurlijke wimpers…

… is een wens van heel veel vrouwen en iets waar wij bij Loft al een tijd naar op zoek zijn. We hebben een paar jaar geleden met Lash Extensions gewerkt, maar al brachten we deze zo verfijnd mogelijk aan, het resultaat bleef te kunstmatig naar onze smaak, en dan hebben we het nog niet eens over al het gedoe.

Onze ervaring met RevitaLash

“Dit wimperserum lonkte al langer, maar ik kon eigenlijk niet geloven dat zoiets zou werken. Tot hair & makeup artist Elles Nijkamp ons vertelde hoe enthousiast ze is over RevitaLash. We besloten om het eerst zelf te testen. Ik heb het trouw iedere avond aangebracht op de aanzet van mijn wimpers, dat duurt hooguit 5 seconden. Na een week of 2 merkte ik dat mijn wimpers minder uitvielen en steviger werden zodat mijn rechte haartjes zich weer lieten krullen door de wimperkruller.
Ik gebruik het nu 4 maanden, inmiddels ongeveer 3 keer per week, en het resultaat blijft; mijn wimpers blijven langer en zijn steviger. Het is weer voldoende om ze te krullen, en af en toe te verven. Als liefhebber van schoonheid met zo weinig mogelijk make up word ik hier heel blij van! Ik ben niet de enige die de verandering opvalt, ik krijg ineens spontaan complimenten over mijn wimpers van mensen die niet weten dat ik het serum gebruik.  

Wanneer ik toch een extra accent wil maak ik mijn wimpers op met de primer en mascara van RevitaLash, ik borstel mijn wenkbrauwen met een borsteltje waarop ik Air Control heb gesprayed, Aveda tinted moisturizer (Sandstone in de zomer) voor de huid rondom mijn ogen en neus, en een klein beetje lip glaze (Rose Blush) op m’n lippen, klaar!” (Nathalie)

Het verhaal achter RevitaLash

Revitalash is ontwikkeld door de Amerikaanse oogarts Michael Brinkenhoff. Hij ontwikkelde het wimperserum als speciaal cadeau voor zijn vrouw Gayle. Zij was herstellende van borstkanker en de intensieve chemotherapiebehandelingen hadden haar mooie wimpers beschadigd. Haar wimpers zagen er breekbaar, dun en minder vol uit. Dokter Brinkenhoff besloot daarom een formule te ontwikkelen om Gayle’s wimpers er weer gezond, sterk en prachtig uit te laten zien. Intensief onderzoek van Brinkenhoff en andere getalenteerde cosmetische wetenschappers leidde tot de ontwikkeling van RevitaLash: een product dat de wimpers zichtbaar verbetert. Gayle’s wimpers werden met RevitaLash mooier dan ze ooit had durven dromen. De formule blijft voortdurend in ontwikkeling; het huidige Advanced serum is de 3e verbeterde versie van het originele serum.

 

RevitaLash prijzen
Advanced wimperserum 2 ml.          €74,95 (voor minimaal 3 maanden gebruik)
Volumizing Primer                               €24,95
Volumizing Mascara (zwart)              €24,95

 

De primer en mascara zijn gelukkig niet waterproof maar waterresistant, en dus gemakkelijk te verwijderen zonder je wimpers te beschadigen met water en onze milde Aveda make up remover.

 

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.