NIEUW: Shampure Dry Shampoo - Loft Lifestyle Salon
5028
post-template-default,single,single-post,postid-5028,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

NIEUW: Shampure Dry Shampoo

Shampure DroogshampooVelen hebben er lang op gewacht: Aveda heeft een droogshampoo! En wel met het lekkere aroma van Shampure. 

Aveda Shampure Dry Shampoo is een gemakkelijk te gebruiken poeder in sprayvorm die je haar verfrist zonder sporen van poeder na te laten. Droogshampoo is ontwikkeld voor die dagen waarop je geen tijd hebt om je haar te wassen, maar het wel wilt verfrissen. Aveda’s droogshampoo is een poeder in non aerosol spray, bestaat voor 99,8% uit natuurlijke ingrediënten en draagt het heerlijke Shampure aroma.

Een flacon bevat 56 gram € 29,50.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.