NIEUW: Smooth Infusion Styling Creme - Loft Lifestyle Salon
4927
post-template-default,single,single-post,postid-4927,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

NIEUW: Smooth Infusion Styling Creme

stylingcremeVaak wordt ons gevraagd of Aveda regelmatig met nieuwe producten komt. Het antwoord daarop is een volmondig: JA! Er wordt in het Aveda lab eigenlijk voortdurend gewerkt aan het ontwikkelen van producten die voorzien in een steeds groeiende behoefte aan producten voor de verzorging, styling en kleuring van ons haar.

Nourishing Styling Creme is het nieuwste styling product in de Smooth Infusion lijn, en ontwikkeld voor diegenen die hun haar glad willen stylen of laten drogen, met een lichtgewicht product. Deze crème breng je aan voor het drogen, het beschermt tegen uitdrogen maar maakt het haar niet zwaar. Een flacon bevat 250ml €28.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.