No Show Policy per 1 oktober 2018 - Loft Lifestyle Salon
6547
post-template-default,single,single-post,postid-6547,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

No Show Policy per 1 oktober 2018

Een maatregel als deze voelde voor ons bij Loft eigenlijk als ondenkbaar. Het sturen van een rekening bij annulering past namelijk niet bij de manier waarop we met onze gasten willen omgaan. We begrijpen dat er omstandigheden zijn waardoor je je agenda moet wijzigen. Helaas is het aantal gasten dat zonder bericht niet komt opdagen, een afspraak afzegt binnen 24 uur, of zo laat binnenkomt dat de afspraak niet meer kan doorgaan de laatste jaren enorm gestegen.
Wij moeten regelmatig mensen teleurstellen omdat onze agenda volgeboekt is, terwijl er op het gewenste moment in de agenda uren leeg raken door ‘no-show’. Dit is voor ons kostbare tijd, en wanneer dit herhaaldelijk gebeurt doet dit de fijne relatie jammergenoeg geen goed.

no-show policy
Om teleurstelling in de toekomst te voorkomen en zo veel mogelijk mensen blij te maken met een plekje in de salon zullen we een ‘no-show fee’ van €30 berekenen wanneer een afspraak geannuleerd wordt binnen 24 uur:

  • Tot minimaal 24 uur van tevoren kun je je afspraak kosteloos annuleren of wijzigen.
  • Wanneer je je afspraak binnen 24 uur annuleert, ontvang je van Loft een factuur met de ‘no-show fee’ van €30.
  • De no-show fee voor onze (gratis) bijwerk-service is €15.
  • Annuleringen die de avond ervoor of op de dag zelf per mail of telefonisch zijn gemeld gelden dus helaas als niet tijdig.
  • Wanneer je onverhoopt dusdanig verlaat in de salon arriveert dat je afspraak niet meer kan doorgaan dan geldt dit eveneens als ‘no-show’ en wordt de no-show fee berekend.
  • 48 Uur voor je afspraak ontvang je van ons een sms ter herinnering zodat je nog 24 uur de tijd hebt om je agenda te checken en indien nodig je afspraak te wijzigen.
    (let op: deze sms is een service van Loft die wij zo zorgvuldig mogelijk uitvoeren. We kunnen geen verantwoording nemen voor jouw deel van onze afspraak wanneer je een sms niet hebt gelezen of ontvangen. Laat het ons weten wanneer je een sms hebt gemist, je helpt ons zo om onze service te blijven optimaliseren.) 
  • Deze no-show policy is van toepassing op alle Loft behandelingen: haarbehandelingen in de salon en acupunctuur bij Nathalie. Floor en Cas hanteren hun eigen afspraakovereenkomsten.
  • De no-show policy geldt voor je eigen afspraken en ook voor afspraken die je hebt gemaakt voor anderen zoals je (tiener-)zoon of dochter, je man of je vrouw.

Als je vragen hebt over deze nieuwe regeling aarzel dan niet om één van ons hierover aan te spreken. Bij voorbaat danken we je voor je begrip, en we kijken er naar uit je gauw weer te zien bij Loft!

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.