Onze nieuwe website en webshop is live! - Loft Lifestyle Salon
3258
post-template-default,single,single-post,postid-3258,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Onze nieuwe website en webshop is live!

Eindelijk, het is zover! Onze nieuwe website en -shop is live! Het is een complex project gebleken, en de leerzame hindernissen op deze weg hebben ons doen besluiten nu rustig te starten met een overzichtelijke site en shop, en deze gaandeweg uit te breiden met items zoals een blog, beauty en styling tips, inspirerende filmpjes etc. Zoals we dat zo graag willen.

 

Om de nieuwe site te vieren rekenen we in december geen verzendkosten en krijg je bij besteding vanaf €45 een reisset Aveda Stress Fix Body Lotion en Soaking Salts cadeau! Dus wil je een cadeautje sturen naar vrienden elders in Nederland dan is dit jouw moment. And, tell your friends!

 

We maken de site voor mensen zoals jij, daarom zijn we ontzettend benieuwd naar jouw mening! Kun je bijvoorbeeld gemakkelijk de informatie vinden die je nodig hebt, kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief en heb je deze ontvangen, is de shop overzichtelijk voor je? Alle input is voor ons bijzonder waardevol, dus laat het ons weten, tijdens je bezoek aan onze salon of via mail: shop@lofthair.nl. Alvast onze hartelijke dank voor je tijd!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.