Parkeren - Loft Lifestyle Salon
5514
post-template-default,single,single-post,postid-5514,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Parkeren

parkerenAchter de salon is een parkeerplaats die we delen met de 3 bedrijven die het pand samen met ons huren. Je bent van harte welkom om je auto hier gratis te parkeren indien er plaats beschikbaar is op de plekken voor LOFT LIFESTYLE SALON. Wij zijn ‘the new kids on the block’ en waarderen het als je de parkeerplaatsen van onze sympathieke buren vrijhoudt.
Is de parkeerplaats vol, dan kun je voor ons pand gemakkelijk (betaald) parkeren in de Nieuwe Spiegelstraat Hier is nagenoeg altijd plaats vrij. (zie kaartje hieronder: P1)

klik op onderstaande plaatje voor vergroting

plattegrond

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.