TDM training in maart bij Loft - Loft Lifestyle Salon
3408
post-template-default,single,single-post,postid-3408,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

TDM training in maart bij Loft

thumbnail_tdm

Medidatie kan je helpen om meer ruimte, rust en focus te ervaren. Waarschijnlijk hoeven we je er niet eens van te overtuigen dat meditatie heilzaam is voor je, maar klinkt het vooral als iets dat veel van je tijd en doorzettingsvermogen vraagt. En je hebt het waarschijnlijk al druk genoeg.

Transcendente Diepte Meditatie is juist heel toegankelijk; je zit op een gemakkelijke stoel en richt je aandacht op een Mantra. Een Mantra is een eenvoudig woord of zinsdeel met een unieke klankwaarde. Meditatie met een Mantra geeft je geest ‘iets te doen’, iets om haar aandacht op te richten, wat prettig is omdat de rest van de dag ontelbare gedachten om je aandacht strijden.

Wij zijn met ons hele team heel enthousiast over TDM. Zo enthousiast dat we de training graag toegankelijk maken door onze salon ter beschikking te stellen als locatie voor training. Hilda Postma, onze docente, zal in maart  TDM training verzorgen in onze salon, voor iedereen die dit ook graag wil leren.

 

Wegens het grote enthousiasme is een tweede TDM training gepland, deze start op zondag 9 maart. Hiervoor kun je je nog aanmelden bij Hilda: mail naar info@tdminfo.nl of bel 0320 – 219 204. 

 

DATA 

stap 1       groep 1: zondag 2 maart / groep 2: zondag 9 maart

Individuele les, circa 1 uur per deelnemer. Persoonlijke instructie in de TDM techniek en je ontvangt je persoonlijke mantra. Na je aanmelding (telefonisch of via mail) neemt Hilda contact met je op om het tijdstip voor je les op deze dag af te spreken.

 

stap 2       groep 1: maandag 3 maart / groep 2: maandag 10 maart  –  19.15 – 21.30 uur

Eerste groepsbijeenkomst; begeleiding voor de juiste beoefening van de meditatie. Praktische aanwijzingen en groepsmeditaties.

 

stap 3       groep 1: woensdag 5 maart / groep 2: woensdag 11 maart  –  19.15 – 21.30 uur

Tweede groepsbijeenkomst; begeleiding voor de juiste beoefening van de meditatie. De rol van onze gedachten en gewaarwordingen en groepsmeditaties.

 

stap 4       groep 1: woensdag 18 maart / groep 2: dinsdag 25 maart  –  19.15 – 21.30 uur

Derde groepsbijeenkomst; begeleiding voor de juiste beoefening van de meditatie. Het proces van transcenderen en het ervaren van Essentie.

Voor meer informatie: www.tdminfo.nl of bel Hilda Postma: 0320 – 219 204.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.