Team News! - Loft Lifestyle Salon
8384
post-template-default,single,single-post,postid-8384,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Team News!

Lorenzo Rijff is 28 jaar en sinds een maand versterkt hij ons team. Lorenzo heeft een bijzondere carrièreswitch gemaakt, hij heeft de kunstacademie gedaan en is afgelopen jaar afgestudeerd als kapper. Hij is aanwezig van dinsdag tot en met zaterdag; intern wordt hij nog opgeleid in alle behandelingen van Loft.
Saar de Veer is 15 jaar en ons jongste talent bij Loft. Ze zit op de HAVO en wil graag kapper worden. Saar  versterkt het team vooral met ondersteunende werkzaamheden op dinsdag na schooltijd en soms in het weekend.

We zijn ontzettend blij met Saar en Lorenzo!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.