Tips bij het fohnen van Stephanie - Loft Lifestyle Salon
4633
post-template-default,single,single-post,postid-4633,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Tips bij het fohnen van Stephanie

Bij het föhnen van met name lang haar wil ik 2 dingen: glans en stevigheid. Maar dan een stevigheid waarbij het haar nog steeds beweegt, want eigenlijk wil je dat het er niet geföhnd uit ziet. Wanneer ik deze 2 producten samen gebruik krijg ik precies dat resultaat. Na het wassen spray ik Volumizing Tonic op handdoekdroog haar, van de aanzet tot de punt. Vervolgens breng ik Confixor aan, vooral bij de aanzet voor extra lift vanaf de hoofdhuid. Dit zorgt voor een langere houdbaarheid. Dan blaas ik het haar bijna droog, en vervolgens polijst ik het met een warme föhn en een ronde borstel. Haarlak is dan meestal niet meer nodig.

 

Wil jij leren hoe je zelf glans en volume kunt föhnen in je haar?

Boek dan een föhnafspraak met Stephanie, of met een van onze collega’s. Als je bij het boeken aangeeft dat je wilt leren föhnen, boeken we graag wat extra tijd voor je in de agenda.

confixorvol tonic

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.