Trending: vollere en fluffy wenkbrauwen.... - Loft Lifestyle Salon
8597
post-template-default,single,single-post,postid-8597,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Trending: vollere en fluffy wenkbrauwen….

Hebben jullie de laatste trends al gezien: volle en fluffy wenkbrauwen zijn weer helemaal terug van weggeweest.

Wij hebben HET middel gevonden om je wenkbrauwen de hele dag door mooi in shape te houden en voller te laten lijken: BUSHY BROW SOAP

Met Bushy Browsoap creëer je instant vollere en fluffy wenkbrauwen. En het beste: het blijft echt de hele dag zitten. De zeep bevat een hoog percentage aan glycerine wat ervoor zorgt dat je wenkbrauwhaartjes goed op hun plek blijven zitten. Overigens is de zeep 100% vegan, SLS/SLES-vrij, parfumvrij en bevat geen parabenen. Dit maakt de zeep ook geschikt voor vrouwen of meiden met een gevoelige huid.

De brushed up brows zijn momenteel natuurlijk helemaal trending, maar over het algemeen is het gebruiken van wenkbrauwzeep nog vrij onbekend onder het grote publiek. Met Bushy Browsoap willen wij hier verandering in brengen, want dit trucje is super effectief en over het algemeen een stuk goedkoper dan de huidige wenkbrauwgels op de markt.

De Bushy Browsoap is verkrijgbaar in de salon voor Eur 14,95. Het komt samen met een bamboo wenkbrauw-borsteltje waarmee je de soap eenvouding aanbrengen je brows kan shapen.

 

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.