Tulasara: word wakker met een stralende huid - Loft Lifestyle Salon
5424
post-template-default,single,single-post,postid-5424,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Tulasara: word wakker met een stralende huid

TS_MasquesWanneer straalt de huid meer dan op een huwelijksdag? Om het hele jaar door diezelfde prachtige heldere gloed te hebben ontwikkelde Aveda™ The Art and Science of Pure Flower and Plant Essences de Tulasāra ™ Wedding Masques Overnight. De speciaal ontwikkelde oog- en gezichtsmaskers zijn voor 97% natuurlijk afgeleid* en zorgen ervoor dat je elke dag wakker wordt met een stralende huid zoals een schitterende bruid.

AYURVEDISCHE WIJSHEID

Beide maskers zijn geïnspireerd door het Haldi schoonheidsritueel uit India, een vast onderdeel van een Hindoestaanse huwelijksceremonie. De samenstelling is gebaseerd op de Ayurvedische principes, een eeuwenoude gezondheidsleer uit India.

“Haldi verwijst naar de pasta die voor de traditionele Indiase Haldi huwelijksceremonie wordt gebruikt: een mix van kurkuma (Haldi betekent kurkuma in het Sanskriet), kikkererwtenpasta en rozenwater,” legt Divyesh Patel uit, de Aveda Director van Skincare Research en Development. “Tijdens de ceremonie brengen alle getrouwde familieleden de pasta aan op het gezicht, handen, armen, benen en voeten van de bruid en bruidegom, één dag voor de bruiloft, als een geschenk van veel geluk. Kurkuma staat erom bekend de huid te verhelderen, het Haldi-ritueel zorgt ervoor dat het bruidspaar er op hun mooist uitziet op de grote dag. Er wordt zelfs beweerd dat als de bruid of bruidegom een ongetrouwd persoon (in huwbare leeftijd) aanraakt met de Haldi pasta, hij of zij een grote kans heeft de volgende te zijn die in het huwelijksbootje stapt.”

* Op basis van planten, petroleumvrije mineralen of water. Ontdek meer op aveda.nl

GEAVANCEERDE WETENSCHAP

De formule van 97% natuurlijk afgeleide* Tulasāra ™ Wedding Masque Overnight ultra-rijke crèmemasker en de voor 97% natuurlijk afgeleide* Tulasāra ™ Wedding Masque Eye Overnight ultra-rijke crèmemasker voor de oogzone bestaan uit:

  • Curcuminoïden, een krachtig extract van Ayurvedische kurkumawortel, die de huid helpt te verhelderen en een stralende, heldere gloed geeft.
  • Plantstamcellen, een intensieve mix van drie plantstamcellen die samenwerken om het natuurlijke herstelproces van de huid tijdens de nacht te ondersteunen. Elk potje van 50 ml bevat meer dan een half miljoen plantstamcellen.
  • Organische abrikozenzaadolie, werkt samen met het natuurlijke circadiaans ritme om het natuurlijke herstelproces van de huid te ondersteunen.

Het voor 97% natuurlijk afgeleide* Tulasāra ™ Wedding Masque Eye Overnight bevat ook:

Een mix van algenextracten, die vocht en zichtbaarheid van donkere kringen tegengaat.

BEWEZEN RESULTAAT

Gedurende een klinische test merkte 100% van de vrouwen direct een stralendere huid op na het gebruik van het Tulasāra™ Wedding Masque Overnight. Tevens had 85% van de vrouwen een zichtbare afname van donkere kringen onder de ogen** na gebruik van de Tulasa¯ra™ Wedding Masque Eye Overnight.

HET NACHTRITUEEL VOOR DE WEDDING MASQUES:

  • Adem drie keer diep in en uit.
  • Gebruik de ringvinger om het Tulasāra™ Wedding Masque Eye Overnight voorzichtig met ronddraaiende bewegingen rondom de ogen aan te brengen in richting met de wenkbrauwen.
  • Breng vervolgens het Tulasāra™ Wedding Masque Overnight op de vingertoppen aan en inhaleer het aroma.
  • Strijk over de huid, vanaf het decolleté richting de hals, het gezicht en over het voorhoofd, in opwaartse bewegingen van binnen naar buiten toe.
  • Tijd om te gaan slapen.
  • Word wakker met een stralende gloed en een stralende huid zoals een schitterende bruid.
  • ** Klinische testen, na 8 weken

SAMENSTELLING VAN HET AROMA

Tulasāra™ Wedding Masque Overnight is verrijkt met een zorgvuldig samengesteld aroma op basis van gecertificeerd organische jasmijn, kamille en grapefruit oliën, bekend van de eeuwenoude Ayurvedische traditie om de huid, geest en ziel in balans te brengen.

DE PERFECTE PARTNER

Tulasāra™ Concentrates zijn drie krachtige, voor 97% natuurlijk afgeleide,* geavanceerde effectieve behandelingsproducten die ook gebruikt kunnen worden in combinatie met de nieuwe Tulasāra™ Wedding Masque Overnight.

De zorgvuldig samengestelde Tulasāra™ Concentrates brengen de traditionele Ayurvedische kennis samen met een geavanceerde wetenschap over huidverzorging om de reis naar een meer stralende huid met een gezonde uitstraling te stimuleren. Ze zijn verkrijgbaar in drie doelgerichte formules: Firm, Bright, en Calm. Breng aan in de ochtend, als een hydraterend product; of in de avond, vlak voor het aanbrengen van de Tulasāra™ Wedding Masque Overnight.

MILIEUVRIENDELIJKE VERPAKKING

Tulasāra™ Wedding Masque Overnight en Tulasāra™ Wedding Masque Eye Overnight zijn beiden verpakt in een 100% recyclebaar doosje van vezelkarton. De verpakking is geïnspireerd door de Indiase tradities en bruiloften en versierd met een bijzonder patroon van botanische motieven en Henna schilderingen. Het patroon weerspiegelt twee bekende Indiase technieken: de Henna schilderkunst, die gebruikt wordt voor tijdelijke tatoeages voor een traditionele Indiase bruiloft en Thankgka schilderkunst, een kunstvorm uit het noorden van India die alom vertegenwoordigd is in het decor van een Indiase bruiloft. Zelfs het kleurenpalet van de verpakking bestaat uit frisse, lichte tinten als eerbetoon aan een bruiloft.

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.