NIEUWE VERHUISDATUM: 27 juni - Loft Lifestyle Salon
5442
post-template-default,single,single-post,postid-5442,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

NIEUWE VERHUISDATUM: 27 juni

27juniOns nieuwe paleis is bijna klaar, het wordt echt een ontzettend fijne, lichte plek. Er is echter iets meer tijd nodig om de benodigde stroomvoorziening in orde te maken, dus zijn we genoodzaakt onze verhuizing te verplaatsen. Vanaf 27 juni vind je ons op ons nieuwe adres, tot die tijd ontvangen we je met veel plezier nog op de vertrouwde stek.

Waar zitten wij vanaf 27 juni? Op de begane grond van het stoere pand aan de Herenstraat 49, precies tegenover de salon nu. De ingang van de salon is dan aan de spoorzijde en die bereik je via de oprit aan de Nieuwe Spiegelstraat. Klinkt ingewikkeld? Binnenkort hangen er prachtige banieren, dan wordt het je helemaal duidelijk. (onze coole foto is gemaakt door Yvette Kulkens)

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.