...we zijn verhuisd! - Loft Lifestyle Salon
5540
post-template-default,single,single-post,postid-5540,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

…we zijn verhuisd!

Sinds 27 juni is ons adres Herenstraat 49! En wat zijn we in de afgelopen 2 weken verrast met alle bloemen, wijn en andere heerlijke cadeau’s. We genieten  van julle enthousiaste reacties en zijn blij om te merken dat iedereen zich ook hier helemaal thuis voelt.
Deze nieuwe plek biedt meer dan de ruimte om de kapsalon weer verder te laten groeien; het is ook de plek waar we een lang gekoesterde droom laten uitkomen: we zijn gestart met Acupunctuurbehandelingen. Lees er alles over in deze nieuwsbrief. Verder vind je informatie over de bereikbaarheid van het pand, parkereermogelijkheden, en natuurlijk nieuws over het team en AVEDA.
Ben je nog niet binnen geweest en wel nieuwsgierig? Hieronder zie je de eerste snapshots van ons nieuwe interieur!

 

retail salon spa

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.