Win een tas van Janette van Tol twv Eur 269 - Loft Lifestyle Salon
6598
post-template-default,single,single-post,postid-6598,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.7.9,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8551

Win een tas van Janette van Tol twv Eur 269

Nieuw jaar. Nieuwe tas.

Ga het nieuwe jaar in met deze stijlvolle, handgemaakte leren tas. De tas heeft een roze voering voor net dat beetje extra. Draag ‘m op drie verschillende manieren: crossbody met een lang hengsel, over je schouder met een kort hengsel of zonder hengsel als clutch in de hand.

Win je deze tas? Dan draagt dit model voortaan jouw naam!

Hoe kun je deze tas winnen?
Koop voor minimaal €50,- aan producten bij Loft Lifestyle Salon en vul je naam in op de voucher in de salon. Meld je daarnaast aan voor de Janette van Tol nieuwsbrief: klik hier en vul het contactformulier in.

Deze actie loopt van 30 november t/m 28 december 2018. De winnaar wordt daarna z.s.m. bekendgemaakt.

 

Janette van Tol is één van onze favoriete Nederlandse designers, we zijn daarom heel blij met deze nieuwe samenwerking.  

 

Handgemaakte leren tassen en accessoires

In Voorburg bevindt zich de winkel en het atelier van Janette van Tol. Hier worden, met oog voor detail en liefde voor het materiaal, unieke leren tassen en accessoires ontworpen en met de hand gemaakt. Geen enkele tas is hierdoor hetzelfde.

Minimalistisch design
Functioneel, tijdloos, modern en met strakke lijnen. Soms met een kleine twist. Eentje voor iedere vrouw in elke situatie.

Hoge kwaliteit leer
Janette werkt met het beste leer uit Europa en dat merk je. De tas gaat lang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier met de jaren.

Custom made
Janette biedt tegen een meerprijs ook tassen op maat aan. Dus wil je jouw tas in een andere kleur? Of een ander soort leer? Neem gerust contact op!

5% korting met code LOFT
Dankzij een samenwerking met Loft Lifestyle Salon profiteer je nu tijdelijk van 5% korting op een aankoop van een Janette van Tol tas of accessoire bij ons in de salon of via www.janettevantol.com met code LOFT.

Deze actie is geldig t/m 31 januari 2019.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.